Yavru ve Yetişkin Köpekler İçin Oyuncak Önerileri

15-01-2022 21:33
Yavru ve Yetişkin Köpekler  İçin Oyuncak Önerileri

 

 

Köpeklerin Oyun Heyecanı Bir Başka

Heyecanlı yapılarıyla bizleri gülümseten, çevremizde fır fır dönen, sevinçten kendilerini üzerimize atan köpek dostlarımıza hediye bir oyuncak alındığında o ortamı şöyle bir hayal edin. Böyle bir anın verdiği keyfi eminiz ki çok az şey verebilir.

Zaman zaman yoğun hayat temposunda köpeğinize yeterince zaman ayıramadığınızı düşünüyor ama bir yandan da onun keyifli vakit geçirmesini istiyorsanız köpeğinize yeni bir oyuncak almanın vakti çoktan gelmiş bile. Gelin köpek dostlarımız için hem ihtiyaçlarını karşılayan hem de onları eğlendiren hediyeler neler olabilir?

Hem Eğlence Hem Ödül

Bahsedeceğimiz ilk oyuncak; Gigwi Ampul ŞekilliDiş Kaşıma Köpek Oyuncağı. Köpeğinizin rahatlaması için ona çiğneme ve kaşıma özellikli bir oyuncak almayı tercih edebilirsiniz. Simamapet’in satıştan olan Gigwi diş kaşıma köpek oyuncağı ampül şeklinde ve güzel olan kısmı ise içerisine mama koyabiliyorsunuz.

Köpeğiniz kendini oyuna kaptırmışken oyuncağın içinden düşen mama kuşkusuz onu bir hayli neşelendirecektir. Ayrıca Gigwi ‘nin diş kaşıma köpek oyuncağı sert ısırmalara karşı oldukça dayanıklı. Bu özelliği bakımından gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Köpeğiniz İçin Harika Bir Oyuncak

İkinci önerimizi de yine bir başka çiğneme oyuncağı arasından seçtik. Çiğneme oyuncakları arasında yaygın tercih edilen Flamingo Tavuk Kokulu Şeffaf Kemik Köpek Oyuncağını at-getir oyunlarında ve çekiştirme oyunlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Simamapet’den çikolatalısını da satın alabileceğiniz Flamingo Şeffat Kemik Köpek Oyuncağı sayesinde köpeğinizin çene kaslarının da gelişmesine fayda sağlabilirsiniz.

Sizin İçin Seçtik

Son oyuncak önerimiz peluş oyuncakların müdavimi köpek dostlarımız için geliyor. Trixie Peluş Sesli Köpek Oyuncağı hem ebatıyla tüm köpekler için uygun bir oyuncak olmasının yanında ayrıca yaratıcı tasarımıyla da köpeklerin beğenisini kazanmayı başarmış durumda. Bununla birlikte Trixie Peluş sesli oyuncağı, köpeklerin dikkatini çekmeniz için size sesli kullanım seçeneği de sunuyor. Bizim bu yazımızın favori oyuncağı Simamapet’in satışta olan birbirinden farklı köpek oyuncakları arasından Trixie Peluş Sesli Köpek Oyuncağı oldu.


 

 


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.